Herman Giesken

Herman woont nu nog in Blaricum, maar verhuist in de zomer van 2020 naar het Groenewegje in Lochem. Het huis is nog in aanbouw. Op uitnodiging van zijn toekomstige overbuurvrouw Jet Rienks exposeert hij dit jaar samen met haar op Groenewegje 20.

Herman heeft het grootste gedeelte van zijn arbeidzame leven gewerkt in de Geestelijke Gezondheidszorg. Tijdens zijn loopbaan volgde hij naast allerlei bijscholingen op het gebied van de GGZ ook creatieve opleidingen. Zoals 2 jaar boetseren bij Ellie Hahn bij Artibus in Utrecht en de 5-jarige avondopleiding tot keramisch vormgever op het Crabethcollege in Gouda.

Ruim 10 jaar geleden is hij begonnen met schilderen. Abstract werk op grote doeken van 100 x 100 cm tot vierluiken van 200 x 200 cm. Als materiaal gebruikt acrylverf met acrylpasta en veelal gemengd met zand. Het afgelopen jaar is hij ook kleiner werk op papier gaan maken.

Tijdens de kunstroute zal hij een kleine selectie van recent en kleiner werk laten zien; acryl op papier van 50 x 70 cm. In zijn werk gaat het altijd over vlakverdeling, kleur, ritme en beweging. Inspiratie vindt hij in de natuur, lichtval en verandering van seizoenen.


Herman Giesken

exposeert tijdens de kunstroute op

Groenewegje 20

7241 HB Lochem

06 33238333

www.hermangiesken.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *