Kunst in het gemeentehuis

Ruim 6 jaar geleden startte in samenwerking met de Gemeente Lochem het project Kunst in de Burgemeesterskamer. Er werd lokale kunst ten toon gesteld en een samenvatting ervan met informatie over de desbetreffende kunstenaar werd geprojecteerd op het grote scherm in de hal van het gebouw. Daardoor konden ook bezoekende burgers mee genieten van de werken van gemeentegenoten. Voor een terugblik staan hieronder de filmpjes zoals die op ons YouTube-kanaal nog te zien zijn.

Vanaf medio 2021 heeft dit project zich voortgezet in het project ‘Kunst in het gemeentehuis’. Dit is een Kunstuitleen aan de gemeente Lochem. De kunst hangt nu in de burgemeesterskamer, de kamer van de gemeentesecretaris en in een tweetal wethouders kamers. Twee keer per jaar vindt er een wisseling van de expositie plaats. Er wordt getracht iedere keer een expositie aan de hand van een thema in te richten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.