Willem Meurs


 

Onder de naam “Het Verschil” ontwerpt en maakt Willem Meurs meubels op maat. Zij doet dit in samenwerking met Jeroen de Klein, naast haar werk als docent Beeldende Vorming en Ontwerpen.

In overleg met de opdrachtgever wordt een uniek ontwerp gemaakt, passend in de ruimte waar het komt te staan of hangen. Er is altijd alle ruimte voor de ideeën van de opdrachtgever zelf. Ook samenwerken in de uitvoering is mogelijk.

In hun werkplaats voor toegepaste kunst maken Willem en Jeroen van alles, van kleine bijzettafeltjes tot wand vullende opbergruimtes. Uitgangspunt is dat alles net een beetje anders is, geen standaardwerk. Ze werken met plaatmateriaal als MDF (in alle mogelijke kleuren en patronen afgewerkt), multiplex, maar ook massieve houtsoorten. Naast opdrachten maken ze ook werk in eigen beheer, zowel toegepast als meer autonoom werk.

Dit jaar doet Willem voor het eerst mee aan de kunstroute, samen met nog 5 andere kunstenaars, die deze dagen ook demonstraties geven van Raku-stoken, papier marmeren, schilderen, beeldhouwen en smeden. Ook zijn er op deze locatie leuke doe-activiteiten voor kinderen.

Willem Meurs

exposeert tijdens de kunstroute bij

Het Molendijk

Molendijk 4a

7211 MB Eefde

06 51977095

www.het-verschil.nl

willemmeurs@planet.nl

NB Deze locatie is alleen bereikbaar via Almenseweg 25-27!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *