Linda Majoor


Geboren in het schildersdorp Laren NH, woont en werkt Linda Majoor sinds 1990 in haar atelier in Lochem. Zij maakt schilderijen in aquarel, acryl, olieverf en gemengde technieken. Collages maakt ze ook heel graag, evenals beeldhouwen, dat een van haar favoriet bezigheden is.

Haar inspiratie haalt ze uit de natuur, hier inde Achterhoek, maar ook uit de vele reizen die zij heeft gemaakt. Altijd gefascineerd door vergezichten, kleur, lichtval, stilte, sfeer en schoonheid is dat steeds weer een onuitputtelijke inspiratiebron. Het verwerken van die realiteit naar gestileerde en abstracte werken vindt zij steeds een uitdaging. Meer werk en informatie kunt u vinden op haar website.

 

 

Linda Majoor

exposeert tijdens de kunstroute in eigen atelier

Heggerank 55

7242MG Lochem

0573 257764

www.lindamajoor.nl

lindamajoor@gmail.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *