Inge Meuleman


Inge, professioneel kunstenaar, heeft zich in haar lange periode van schilderen vooral bezig gehouden met de vraag: “Hoe kom ik in de flow…? Want dan gaat het schilderen vanzelf!” Het antwoord is eenvoudig: als je jezelf bent en je schildert wat je fijn vindt dan vindt de inspiratie jou. Van daaruit kun je vrij schilderen. Het is een natuurlijk gegeven. Van Nature ben je ge├»nspireerd.

In haar schilderijen en tekeningen vangt zij de essentie van de natuur en de menselijke natuur. De laatste tijd maakt Inge portretten in opdracht. Zowel uiterlijke portretten, schilderijen en tekeningen, als innerlijke portretten in tekening.

Naast haar eigen werk geeft zij schilderles aan verschillende groepen, o.a. in Culemborg, Doetinchem en Haarlo. In de zomermaanden verzorgt zij schilder-workshops op locatie, zoals onder meer┬á in de kasteeltuin in Neerijnen en in de Kruidentuin in Eibergen. In augustus 2019 staan er twee midweken Schilderen & Yoga op het programma. Van 5 t/m 9 augustus a.s. “Meditatief schilderen” en van 19 t/m 23 augustus a.s. “Schilderen in de natuur”.

 

 

Inge Meuleman

“Van Nature”

exposeert tijdens de kunstroute in

PKN kerk

Hoofdstraat 25

7213 CN Gorssel

06 40326519

www.ingemeuleman.nl

i.meuleman@tele2.nl

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *