Jose Hattink

 


Objecten van keramiek maakt Jose Hattink, waarbij zij onder andere geïnspireerd wordt door het IJssel-landschap, moderne architectuur en oude fabrieken en loodsen. In de historische Hanzesteden, Deventer, Zutphen en Zwolle zijn nog tal van oude panden te zien.

De objecten hebben een eigen karakter en een monumentale uitstraling, waarbij de werkstukken met oog voor detail worden gemaakt. De meeste werkstukken zijn met de hand opgebouwd en na de eerste stook wordt het werk voorzien van een eigen gemaakt glazuur. Aan het werk kunnen ook andere materialen toegevoegd zijn., zoals elementen van koper en glas.

Jose volgde de keramische opleiding bij de SBB Gouda en daarnaast nog een aantal vervolgopleidingen op dit vakgebied.

 

 

Jose Hattink

exposeert tijdens de kunstroute in

PKN-kerk

Hoofdstraat 25

7213 CW Gorssel

0570 564655

josehattink@xs4all

www.josehattink.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *