Stephanie van Benthem


Stephanie deed al eerder mee aan de Lochemse kunstroute op de mooie locatie De Heerd op Landgoed Ampsen. Tot september 2016 woonde ze ook in Lochem.

Tijdens veel schilderlessen heeft ze vooral intuïtief leren schilderen en veel leren kijken naar verhoudingen en kleuren. Voor haar geldt echt…. oefening baart “kunst”. Het werken met materialen en technieken heeft ze zichzelf aangeleerd en in de loop der jaren haar eigen stijl ontwikkeld. Naast mensen schildert ze dieren, bloemen en straten. Ze neigt meestal naar het figuratieve met een abstracte achtergrond.

Vanuit haar atelier in Borne schildert ze voor zichzelf, in opdracht, maar ook samen met anderen, waarbij ze begeleidt, oefenopdrachten geeft en vooral aanspoort om te ontspannen, veel te oefenen en materialen uit te proberen.

 

 

Stephanie van Benthem

exposeert tijdens de kunstroute bij

Conferentiecentrum De Heerd

Laan Ampsen 15

7241 LG Lochem

06 50567624

www.facebook.com/stephaniepainting

stephanievanbenthem@gmail.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *