Liesbeth Hissink


Realistische fijn-schilderkunst is Liesbeths passie. Zolang als zij schildert heeft ze voornamelijk geleerd om te kijken, te kijken en nogmaals te kijken. Hierdoor leert ze zo gedetailleerd mogelijk de werkelijkheid te schilderen. Goed kijken naar de vorm, de lichtinval, de kleuren enzovoort, enzovoort. Zij laat zich graag inspireren door mensen en dieren. Op dit moment komt portretschilderen aan bod tijdens haar studie. Ook wordt bekeken hoe de grote meesters van weleer werkten en welke kleuren en technieken zij gebruikten. Zij vindt dit erg interessant! Door verschillende onderschilderingen te gebruiken, krijgt men bijvoorbeeld zeer mooie en diepere huidlagen. Ze hoopt zich hierin in de komende jaren nog verder te ontwikkelen.

Haar schilderwerken zijn nog niet online te vinden, maar mocht u interesse hebben om met haar in contact te komen dan bent u van harte uitgenodigd via onderstaande gegevens een afspraak met haar te maken.

 

 

Liesbeth Hissink

exposeert tijdens de kunstroute bij

Houten Kado & Zo

Lindenbergsdijk 5a

7245 PD Laren

06 48571581

liesbethhissink@gmail.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *