Lidwien Mol


Als de ziele luistert, komen de verhalen. Die verhalen vertelt Lidwien. Zij maakt “verhalen van glas”, jouw verhaal, haar verhaal, ons verhaal.

Glas is een inspirerend materiaal. Glas is licht en transparant. Het is altijd in beweging. Spelend met het licht en de omgeving transformeert glas voortdurend van vorm en kleur. Glas is altijd anders. Kortom, glas leeft. Lidwien werkt met ‘warm glas’. Nee, zij is geen glasblazer. Zij smelt vlakglas, meestal gekleurd, in een oven die tot ca 800’C wordt gestookt. Deze vlakke panelen kan ze in een tweede stook buigen tot driedimensionale objecten.

Ieder mens heeft een verhaal, ieder mens is een verhaal. Licht, kleur, vorm en verhaal zijn de elementen waaruit haar glaskunst geboren wordt. Met haar glasobjecten markeert ze personen, momenten, ruimtes, plekken en/of thema’s. Op dit moment wordt zij geboeid door de thema’s seizoenen en recycling.

Zij vindt het leuk jouw verhaal te horen en je bent van harte welkom in haar atelier. Trouwens, als je zelf eens in de weer wilt met het maken van een glaspaneel; zij geeft af en toe workshops. Bel of mail haar gewoon.

 

 

Lidwien Mol

exposeert in eigen atelier

Bargeweg 9

7211 DC Eefde

06 43430710

www.alsdezieleluistert.nl

lidwien@alsdezieleluistert.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *