Erica Ordelman


Naast haar creatieve activiteiten, het geven van teken- en schilderlessen aan kinderen en volwassenen, boetseert Erica Ordelman beelden voor eigen ontspanning en creatieve ontwikkeling. Ze laat zich inspireren door wat er op haar pad komt. Vaak zijn dit onderwerpen uit de natuur en mensen, vooral kinderportretten.

Naast het boetseren volgt ze een cursus voor grafische technieken, waarbij ze vooral werkt met organische vormen en onderwerpen uit de natuur. Dit jaar zijn dan ook enkele linoleumsneden te zien tijdens de kunstroute. Tevens laat zij een aantal schilderijen zien die geschilderd zijn met acrylverf op papier. Ook bij het schilderen laat zij zich inspireren door de natuur en haar vormen.

Erica Ordelman

exposeert tijdens de kunstroute bij

Grand Café Bistro ’t Langenbaergh

Deventerweg 1

7245 AW Laren (Gld)

06 13407753

ericaordelman@gmail.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *