Jacqueline de la Rie


Jacqueline vindt het werken met powertex in combinatie met een diversiteit aan materialen een ontdekkingstocht om je creativiteit te ontplooien. Haar schilderijen zijn voornamelijk abstract en kleurrijk. Ontwikkelen doet zij o.a. door bij andere kunstenaars een workshop te volgen met nieuwe technieken. Deze zijn dan weer te combineren met de powertex.

In de powertex heeft zij meerdere certificaten behaald, zodat ze deze technieken ook aan anderen kan overbrengen.

Het ruime atelier van Jacqueline is in Zutphen, Marsweg 115-1. Een fijne werkplek met veel creatieve materialen. Belangrijk bij het geven van workshops vindt zij dat iedereen op een ontspannen manier ontdekt wat er allemaal mogelijk is en zijn creativiteit kan ontplooien. Haar atelier is dan ook een grote inspiratiebron voor jong en oud. Met een breed scala aan verschillende workshops zijn er tal van mogelijkheden voor elke doelgroep.

Jacqueline de la Rie

exposeert tijdens de kunstroute bij

De Imenkamp

Runmolenlaan 25

7241 VE Lochem

06 46014339

info@ lusterworkshops.nl

www.lusterworkshops.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *