Saskia Koning


De natuur is haar inspiratiebron; zij laat zich leiden door wat zij ziet, ervaart en droomt. Daaruit ontstaan de beelden in steen, brons of in verf. Er is altijd een landschap te zien, waarin planten, water of bergen zijn en soms een mens. Toch vraag je je af: “bestaat dit wel echt?”.

Zij probeert de werkelijkheid op nieuwe manieren te laten zien. Vaak gaat zij uit van een foto en al werkende komen daar andere gedachten bij. Het oorspronkelijke idee ontwikkelt zich tot een nieuwe “gedaante”.

U bent van harte welkom op haar nieuwe woonplek in het mooie buitengebied van Barchem, tegenover de Lochemse Berg, waar ook werk te zien zal zijn van sommige oud-cursisten beeldhouwen.

 

Saskia Koning

Rammelgoor 2

7244 NE Barchem

06 25024684

www.saskiakoning.com

saskia@saskiakoning.com

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *