Ilse Valkenburg


Ilse werkt met verschillende technieken en  materialen. Intuïtief, impulsief, niet resultaat gericht, grenzen verleggend en vechten met de materie zijn haar sleutelwoorden. Daarbij verlegt Ilse steeds haar creatieve grenzen, totdat zij voelt: “dit is het”!” In haar nieuwe werken geeft ze krachten van vrouwelijkheid weer. En geeft dit een extra dimensie doordat ze werkt met teerverf: stoer, mysterieus, verleidelijk en krachtig. Naast het maken van eigen kunst geeft zij ook lessen en workshops in haar manier van werken. Ze daagt je uit om aan de slag te gaan met verschillende materialen en technieken. Zij woont en werkt in haar atelier in Naarden.

 

Ilse Valkenburg

exposeert tijdens de kunstroute

Gereformeerde Kerk De Brink

Hoofdstraat 27

7213 CW Gorssel

www.ilsevalkenburg.nl

info@ilsevalkenburg.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *