Gerry Haijtink-Abbink


Gerry heeft vanaf 2007 jaren schilderles gevolgd bij Maria van der Meer. Bij haar leerde ze te schilderen vanuit haar gevoel. Niet binnen de lijntjes, maar los. Deze vrije manier van schilderen en de verschillende technieken die ze hierbij gebruikt leveren verrassende resultaten op. Ze gebruikt voor haar schilderijen acrylverf met gemengde technieken.

Naast abstract schilderen vindt ze “Dry-brush-painting” ook heel erg leuk om te doen. Dry-brush-painting is een droge techniek van schilderen met olieverf. Deze manier van schilderen heeft ze geleerd van Hilda Haselberg.

Schilderen geeft haar ontspanning en ziet ze vooral als een geweldige hobby!

 

Gerry Haijtink-Abbink

exposeert tijdens de kunstroute bij

Houten Kado & Zo

Lindenbergsdijk 5a

7245 PD Laren

06 51636151 of 0573 255411

haijtinklochem@kpnmail.nl

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *