Lucy Peters


Lucy houdt zich al vele jaren bezig met duurzaamheid en hergebruik. Haar tassen zijn (meestal) gemaakt van materialen die al een leven achter zich gelaten hebben. Zo maakt zij o.a. tassen van gebruikte zeilen, gebruikte brandweerslangen, plunjezakken en leer. Ook werkte ze met een nieuw alternatief voor leer, genaamd Pinatex. Dit sterke materiaal is gemaakt van uit de vezel van het blad van de ananasplant.

Ook reisde Lucy voor de PUM als senior expert naar meerdere ontwikkelingslanden om haar kennis van het tassen maken te delen. Zo was zij in meerdere landen in Afrika en Aziƫ.

Lucy laat haar werk tijdens deze kunstroute zien op een prachtige plek in onze gemeente en wel in de Landgoedwinkel van Kasteel Verwolde in Laren. Zij nodigt u dan ook van harte uit voor een ontmoeting daar.

Lucy Peters

exposeert tijdens de kunstroute in

De Moesgaard Verwolde

Jonker Emilelaan 5

7245 TL Laren

06 40937554

www.lupelo.nl

lupelo.tassen@gmail.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *