Fokje Brand-Woudstra


Qua creatieve uitingen is Fokje Romkje Brand-Woudstra zeer veelzijdig. Een grote passie is schilderen. Ze heeft geschilderd bij Rita Susebeek, de Warkense schildersgroep, Theo Ettema, Henk Mulder en de Italiaanse schilder Soro. Ze heeft o.a. een cursus metaaldrukken in Friesland gevolgd en linoleumsneden gemaakt. Haar schetsboeken heeft ze altijd bij zich. Zij legt daarin impressies vast van vakanties, exposities en musea. Ze heeft 10 keer deelgenomen aan de Kunstroute in haar Tuingalerie. Aan deze kunstroute neemt zij deel met beschilderd en gebrand porselein, alles in zwart-wit. Dit allemaal uitgestald op een in stijl geborduurd tafellaken. Vandaar het motto “DE GEDEKTE TAFEL.

Laat u verrassen!

 

Fokje R. Brand-Woudstra

exposeert tijdens de kunstroute in Het Stadshuus

Markt 3

7241 AA Lochem

www.fokjebrand.nl

A.W.Brand@hetnet.nl

06 48427138

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *