Fokje Brand-Woudstra


“Op High Heels” naar de High Tea!

Qua creatieve uitingen is Fokje Romkje Brand-Woudstra veelzijdig. Een grote passie is schilderen. Ze heeft geschilderd bij Rita Susebeek, de Warkense schildersgroep, Theo Ettema, Henk Mulder en de Italiaanse schilder Soro. Ze heeft o.a. een cursus metaaldrukken in Friesland gevolgd en linoleumsneden gemaakt. Haar schetsboeken heeft ze altijd bij zich. Zij legt daarin impressies vast van vakanties, exposities en musea. Ze heeft 11 keer deelgenomen aan de Kunstroute, meestal in haar Tuingalerie. Aan deze kunstroute neemt zij deel met beschilderd en gebrand porselein, alles in zwart-wit, in een aangepaste ambiance.

Laat u verrassen!

Fokje Brand-Woudstra

exposeert tijdens de kunstroute in

Atelier Rembrandt

Rembrandtlaan 125

7242 DB Lochem

06 48427138

www.fokjebrand.nl

A.W.Brand@hetnet.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *