Hanne Mahler


Paperbyhanne – Papier van Hanne Mahler. Waar vakmanschap, kunst en design samenkomen.

We kunnen in een digitale wereld leven, maar Hannes liefde voor papier, kunst en design is zeker niet verminderd. Papier is nog steeds belangrijk in ons dagelijks leven. Ondanks de voortgaande digitalisering, gebruiken we nog steeds papier in de massamedia, op school en thuis. Vooral als het gaat om kunst, is papier een medium met heel veel mogelijkheden. Hannes werk is geworteld in Scandinavisch design, goed vakmanschap en goede, natuurlijke materialen. Planten worden gebruikt voor het inkleuren van haar papier en ook bladeren en bloemen worden er in opgenomen. Het handgeschepte papier wordt getransformeerd in lampenkappen, kunstboeken, dozen, sculpturen en pulpschilderijen. Ze vindt haar inspiratie uit het licht, de lucht, het water en de natuur rondom haar. Lichtheid en eenvoud, ook humor en kleur, zijn continue thema’s  in haar werk.

Naast het maken van kunstwerken geeft Hanne ook workshops in papierscheppen, boekbinden, marmeren en vouwen van papier. Zowel voor kinderen als voor volwassenen. Deze workshops worden gegeven op de Midgaard in Almen.

Hanne Mahler

Exposeert tijdens de kunstroute

Molendijk 4a

7211 MB Eefde

o6 51108798

paperbyhanne.com

ha.mahler@gmail.com

 

NB Deze locatie is alleen bereikbaar via Almenseweg 25/27!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *