Hanne Mahler


WAAR VAKMANSCHAP, KUNST EN ONTWERP ONTMOETEN

We leven misschien in een digitale wereld, maar papier is nog steeds belangrijk in ons dagelijks leven ondanks die voortdurende digitalisering. We gebruiken nog steeds papier in de massa media, op school en thuis. Vooral als het gaat om kunst, is papier een medium met veelzijdige mogelijkheden.

Hanne Mahlers werk is geworteld in Scandinavisch design, goed vakmanschap en natuurlijke materialen. Ze werkt met boekbinden, marmeren, sculpturen, natuurlijke kleurstof en nog veel meer dingen.

Ze haalt haar inspiratie uit het licht, de lucht, het water en de natuur in de omgeving. Lichtheid en eenvoud – en ook humor en kleur is een continu thema in haar werk. Tijdens de kunstroute zal er ook een marmer demonstratie plaatsvinden.

Hanne Mahler

exposeert tijdens de kunstroute bij 

De Midgaard

Stopsdijk 2

7218 MG Almen

06 41326252

www.paperbyhanne.com

ha.mahler@gmail.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *