Wil de Waard

Wil woont in Ruurlo en is sinds ongeveer 8 jaar bezig met vilt. Zij heeft in de loop van de tijd diverse cursussen en workshops gevolg, onder andere bij Judith Pocs, een Hongaarse viltkunstenares, die ook in Nederland les geeft.

Momenteel volgt zij een meerjarige online cursus in veelzijdig vilten en een master experimenten in viltwerk bij Ingeborg Honer, een viltkunstenares die uitgebreide online cursussen door middel van videolessen aanbiedt.

Zij maakt voornamelijk praktisch toepasbaar viltwerk, onder andere kleding, sjaals, sieraden en hoedjes. Ook geeft zij zelf viltcursussen aan mensen die graag wat meer willen weten van de mogelijkheden van deze mooie en veelzijdige techniek.

Wil de Waard

exposeert gedurende de kunstroute bij

Landgoed Morgenstern

Witzand 4

7244 NC Barchem

cenw@concepts.nl

0573 451021 of 06 28943749

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *