Wil de Waard-Droogendijk

Wil woont in Ruurlo en is sinds ongeveer 7 jaar bezig met vilt. Zij heeft in de loop van de tijd diverse cursussen en workshops gevolg, onder andere bij Judith Pocs, een Hongaarse viltkunstenares, die ook in Nederland les geeft.

Momenteel volgt Wil een meerjarige online cursus in veelzijdig vilten en een master experimenten in viltwerk bij Ingeborg Honer, een viltkunstenares die uitgebreide online cursussen aanbiedt door middel van videolessen.

Zij maakt voornamelijk praktisch toepasbaar voltwerk, onder andere kleding, sjaals, sieraden en hoedjes. Zij geeft zelf ook viltcursussen aan mensen die graag wat meer willen weten van de mogelijkheden van deze mooi en veelzijdige techniek.

 

 

Wil de Waard-Droogendijk

Exposeert gedurende de kunstroute bij

Protestantse kerk Barchem

Borculoseweg 2

7244 AS Barchem

cenw@concepts.nl

0573 451021 of 06 28943749

NB Deze locatie is uitsluitend geopend op 1e en 2e Paasdag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *