Kees de Waard

 

Kees houdt zich bezig met hout draaien sinds 2008 en volgde een cursus bij de Borculose houtkunstenaar Peter de Waal. Hij is ook lid van de houtdraaivereniging Radius, die de leden op bijeenkomsten, door middel van open dagen een een regelmatig verschijnend verenigingsblad,  voorziet van ideeën en instructievideo’s.

Hij ontwikkelt zich verder door zelf te experimenteren met de diverse mogelijkheden die de draaibank biedt. Die mogelijkheden zijn niet alleen het realiseren van grote(re) objecten, maar ook ook het draaien van hele kleine . Bijvoorbeeld zowel een tafel(tje) als een sieraad. Verder maakt hij schalen, potjes, kandelaars en dergelijke objecten. Alles werkt hij af met olie of met wax.

 

 

Kees de Waard

Exposeert tijdens de kunstroute bij

Protestantse kerk Barchem

Borculoseweg 2

7244 AS Barchem

cenw@concepts.nl

0573 451042

 

NB Deze locatie is uitsluitend geopend op 1e en 2e Paasdag!

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *