Kees de Waard

Kees houdt zich bezig met houtdraaien sinds 2008 en volgde ooit een cursus bij de Borculose houtkunstenaar Peter van de Waal. Hij is lid van houtdraaivereniging Radius met een een regelmatig verschijnend clubblad,  waarin de leden ervaringen en soms ideeën delen. Ook organiseert Radius jaarlijks open dagen waar leden elkaar kunnen ontmoeten en waar demonstraties worden gegeven.

Hij ontwikkelt zich verder door zelf te experimenteren met de diverse mogelijkheden die de draaibank biedt. Die mogelijkheden zijn niet alleen het realiseren van grote(re) objecten, als ook het draaien van hele kleine . Bijvoorbeeld zowel een grote schaal als een halssieraad. Verder maakt hij vogels, potjes, kandelaars en dergelijke. Zijn objecten werkt hij af met olie of met wax.

Kees de Waard

exposeert tijdens de kunstroute bij

Landgoed Morgenstern

Witzand 4

7244 NC Barchem

cenw@concepts.nl

0573 451021

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *