Gerrit van Dijk

 

De kunstschilder Gerrit van Dijk (bouwjaar 1929) heeft jarenlang voornamelijk impressionistisch getinte werken gemaakt in olieverf en acryl, voorafgegaan door een aquarel-periode. In het afgelopen jaar heeft hij zich met fijn schilderen bezig gehouden, beter omschreven met realistisch schilderen. Het kost ervaring, nauwgezetheid, kleur gevoeligheid en geduld met de gebruikte olieverf, die maar moeilijk droog wil worden. Maar, het boeit, kost wel veel tijd en brengt soms veel voldoening als er door het gebruik van de juiste kleurschakeringen een derde dimensie ontstaat, die zich lijkt los te maken van het doek.

De schilder woont en werk in Lochem en exposeert in eigen atelier.

 

 

Gerrit van Dijk

Toremolenlaan 85

7241  Lochem

06 57017289

gerrit.vandijk85@gmail.com


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *