Barbara de Graaf

 

 


 

Schilderen doet Barbara puur vanuit gevoel voor kleur. Het schildert zichzelf. In collages kan zij haar visie op op haar wereldbeeld weergeven, soms met woorden of door beelden. Maar de schoonheid van het materiaal in compositie is een heel belangrijk aspect. Het resultaat is wat haar betreft bijna altijd iets waar zij tevreden over kan zijn. Het schrijven heeft het schilderen een beetje naar de achtergrond verdreven. Het maken van collage is iets waarmee zij haar betrokkenheid met de mensheid wil delen. Zoals zij dat ook doet met schrijven.

 

 

Barbara de Graaf

exposeert tijdens de kunstroute bij Landgoed Morgenstern

Witzand 4

7244 NC Barchem

0573 441920

degraaf9@planet.nl

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *