Jaap van Riet

 

 


 

Jaap van Riet maakt figuren en portretten in de vorm van sculpturen, schilderijen en tekeningen. Zijn werk is, hoewel figuratief, niet altijd realistisch. Hij zoekt in zijn werk naar het gemankeerde, naar de bagage die mensen met zich meedragen, hoe wij naar de ander en naar dieren kijken en zij naar ons. Hij werkt graag met papier-maché en voegt daar elementen aan toe die hij bij elkaar struint of bewust voor een beeld opzoekt.

Jaap is al lang bezig als beeldend kunstenaar, heeft les gegeven in beeldende vorming in het voortgezet onderwijs en heeft de vijfjarige opleiding op de NAU (zaterdagacademie voor beeldende kunst) afgerond.

 

 

Jaap van Riet

exposeert tijdens de kunstroute samen met Stoffel van den Hemel

Gageldijk 2

7241 RJ Lochem

06 30493269

www.jaapvanriet.nl

jaapvanriet@gmail.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *