Jaap van Riet


Jaap maakt figuren en portretten in de vorm van sculpturen en tekeningen. In zijn werk zoekt hij naar het gemankeerde, naar de bagage die de mensen met zich meedragen, hoe wij naar de ander kijken en zij naar ons. Wat laten mensen aan de buitenkant zien en wat niet. Hij tracht dit op esthetische, soms absurdistische manier vorm te geven. Hij werkt graag met gips, papier-maché en bouwschuim en voegt daar elementen aan toe die hij bij elkaar struint of bewust voor een beeld opzoekt.

Jaap is al lang bezig als beeldend kunstenaar, heeft les gegeven in beeldende vorming in het voortgezet onderwijs en heeft de vijfjarige opleiding op de NAU (zaterdagacademie voor beeldende kunst) afgerond.

Jaap van Riet

exposeert tijdens de kunstroute bij

Conferentieoord De Heerd

Laan Ampsen 15

7241 NG Lochem

06 30493269

www.jaapvanriet.nl

jaapvanriet@gmail.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *