Hetty Decoz

 

 


 

Schilderen is voor mij een van de boeiendste activiteiten die er zijn. Te werken met een onbegrensd materiaal als olieverf vormt een ongekende uitdaging. De techniek die ik hanteer wordt Alla Prima genoemd, ook wel nat-in-nat of direct schilderen. Het onderwerp is voor mij van ondergeschikt belang. De laatste tijd gaat het vaak om bomen of landschappen, waarin bomen de boventoon voeren. Na een ruwe schets ontstaat langzaam maar zeker het schilderij. Bijzonder is het om te ervaren dat het soms om een kleine “touch” gaat die een geheel nieuwe dimensie aan het werk geeft.

Hetty maakt deel uit van het Titaan Collectief dat tijdens deze kunstroute in het clubgebouw van Scoutinggroep De Witte Wieven exposeert; tegenover de ingang van Buitencentrum Ruighenrode.

 

 

Hetty Decoz

exposeert tijdens de kunstroute in

het clubgebouw van Scoutinggroep De Witte Wieven

Vordenseweg 9

7241 RL Lochem

06 51319573

decoz020@planet.nl

www.titaan-collectief.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *