Paula van Enk

 


Jezelf verbeteren en uitdagen. Voor Paula van Enk draait schilderen om het ontwikkelen en onderzoeken van technieken.visuele mogelijkheden en sfeer. Deze combinatie van realistische onderwerpen met fantasierijk kleurgebruik horen daarbij.

Bij haar werken wil ze onderwerpen krachtig en expressief vastleggen. Het afgelopen jaar heeft dat geresulteerd in schilderijen van katten. Bij deze werken draait het om die éne blik of dat éne moment waarop licht, expressie en compositie samenkomen. Zij vindt het een uitdaging om die uitstraling van de kat op doek vast te leggen en een groot compliment als anderen die blik herkennen.

Het samen werken met andere schilders ervaart ze als een bron van inspiratie. Bij het Titaan Collectief stimuleren, motiveren en activeren zij elkaar.

 

 

Paula van Enk

exposeert tijdens de kunstroute bij

Scoutinggroep De Witte Wieven

Vordenseweg 9

7241 RL Lochem

www.titaan-collectief.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *