Paula van Enk

 


 

De schilderijen van Paula van Enk kenmerken zich door expressief kleurgebruik, acryl- en olieverf op groot formaat doek of plaat. Ze wisselt realistische onderwerpen af met abstracte werken.

In haar abstracte werken staan geometrische vormen centraal. Door variatie in groottes, kleuren en patronen krijgen vierkanten en rechthoeken diepte en ontstaat beweging in de schilderijen. Met fantasie en verbeeldingskracht zijn de onderliggende onderwerpen te herkennen.

De gelaatsuitdrukking is het overkoepelende thema voor haar realistische onderwerpen. Ze neemt het niet zo nauw met het weergeven van de werkelijkheid. Ze gebruikt contrasterende kleuren en grove toetsen om de emotie kracht bij te zetten.

Paula heeft haar passie voor schilderen in 2015 weer opgepakt. Eerst door een cursus te volgen en later door onderdeel uit te maken van Het Titaan Collectief. Samen schilderen motiveert, enthousiasmeert, zet aan tot meer creativiteit en …. het meedoen aan de Kunstroute Lochem!

 

 

Paula van Enk

exposeert tijdens de kunstroute bij Scoutinggroep De Witte Wieven

Vordenseweg 9

7241 RL Lochem

www.titaan-collectief.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *