Anke van de Water

 

 


 

Haar naam is Anke van de Water. Sinds 2004 woont zij in Lochem. Haar stijl van schilderen is realistisch.

Vanaf haar prille jeugd zat zij vaak, gefascineerd door kleuren en vormen, te tekenen. Geborgen in haar eigen wereldje, probeerde ze dat wat haar bezig hield op papier vast te leggen. Pas op latere leeftijd is zij begonnen met teken- en schilderlessen. Uiteindelijk ontdekte ze dat werken met olieverf haar het beste lag. De onderwerpen op haar doeken moeten haar aanspreken en beroeren en zijn divers: dieren, stillevens, landschappen en portretten.

Momenteel zit zij in het derde jaar van de opleiding fijnschilderen bij Art Partout in Deventer en volgt ze in Lochem een schildercursus. Naast de reguliere schildercursussen in Lochem en Deventer schildert zij in een collectief met drie andere vrouwen. Zij stimuleren elkaar, delen hun expertise, bekijken en bespreken elkaars werken. Op die manier inspireren ze elkaar en hebben bovenal veel plezier.

Het is voor Anke een fascinerende ontdekkingstocht in haar creatieve vermogen en al schilderend waant zij zich in een andere wereld. Het blijft voor haar een voortdurende ontwikkeling, verwondering en bewondering!

 

 

Anke van de Water

exposeert tijdens de kunstroute bij

Scoutinggroep De Witte Wieven

Vordenseweg 9

7241 RL Lochem

06 44284073

de_aqua@me.com

http://www.titaan-collectief.nl/anke/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *