Anke van de Water

 

 


 

Mijn naam is Anke van de Water. Sinds 2004 woon ik in Lochem. Mijn stijl van schilderen is realistisch.

Vanaf mijn prille jeugd zat ik vaak, gefascineerd door kleuren en vormen, te tekenen. Geborgen in mijn eigen wereldje, probeerde ik dat wat mij bezig hield op papier vast te leggen. Pas op latere leeftijd ben ik begonnen met teken- en schilderlessen. Uiteindelijk ontdekte ik dat werken met olieverf mij het beste lag. De onderwerpen op mijn doeken moeten mij aanspreken en beroeren en zijn divers: dieren, stillevens, landschappen en portretten.

Momenteel zit ik in het derde jaar van mijn opleiding fijnschilderen bij Art Partout in Deventer en volg ik in Lochem een schildercursus. Naast de reguliere schildercursussen in Lochem en Deventer schilder ik in een collectief met drie andere vrouwen. Wij stimuleren elkaar, we delen onze expertise, we bekijken en bespreken elkaars werken. Op die manier inspireren we elkaar en hebben bovenal veel plezier.

Het is voor mij een fascinerende ontdekkingstocht in mijn creatieve vermogen en al schilderend waan ik mij in een andere wereld. Het blijft voor mij een voortdurende ontwikkeling, verwondering en bewondering!

 

 

Anke van de Water

exposeert tijdens de kunstroute bij Scoutinggroep De Witte Wieven

Vordenseweg 9

7241 RL Lochem

06 44284073

de_aqua@me.com

www.titaan-collectief.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *