Anke van de Water


Haar naam is Anke van de Water. Sinds 2004 woont zij in Lochem. Haar stijl van schilderen is realistisch.

Vanaf haar prille jeugd zat zij vaak, gefascineerd door kleuren en vormen, te tekenen. Geborgen in haar eigen wereldje, probeerde ze dat wat haar bezig hield op papier vast te leggen. Pas op latere leeftijd is zij begonnen met teken- en schilderlessen. Uiteindelijk ontdekte ze dat werken met olieverf haar het beste lag. De onderwerpen op haar doeken moeten haar aanspreken en beroeren en zijn divers: dieren, stillevens, landschappen en portretten.

Zij heeft de vierjarige opleiding fijnschilderen bij Art Partout in Deventer afgerond en volgt nu een specialisatie dieren schilderen. Naast deze cursus volgt ze nog een schildercursus in Lochem. Door het schilderen in een groep stimuleren de leden elkaar, delen hun expertise en bekijken en bespreken elkaars werken. Op die manier inspireren ze elkaar en hebben bovenal veel plezier.

Het is voor Anke een fascinerende ontdekkingstocht in haar creatieve vermogen en al schilderend waant zij zich in een andere wereld. Het blijft voor haar een voortdurende ontwikkeling, verwondering en bewondering!

Anke van de Water

exposeert tijdens de kunstroute in

De Gudula-kerk

Markt

7241 AA Lochem

06 44284073

de_aqua@me.com

http://www.titaan-collectief.nl/anke/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *