Trudie de Koning

 

 


Trudie is Realistisch Fijnschilder en schildert voornamelijk stillevens en portretten van mens en dier. Haar schilderijen worden laagje voor laagje opgebouwd in olieverf. Zij gebruikt hierbij technieken die de oude meesters ook hanteerden. Zo maakt zij een perfect gelijkend, maar ook spannend schilderij, gefascineerd door het spel van licht en donker. Daarbij weet zij het karakter op het doek vast te leggen.

Trudy is in 1968 geboren en tekent en schildert al vanaf haar jeugd. Dit is haar grote passie, daarom is zij dagelijks de nodige uren achter de schildersezel te vinden.

Omdat ze de techniek achter dit oude ambacht wilde leren, heeft ze bij fijnschilderacademie Art Partout eerst een 3-jarige opleiding gevolgd. Inmiddels heeft ze ook de éénjarige specialisatie “portretschilderen” afgerond en volgt momenteel de specialisatie “stillevens”.

Trudy maakt deel uit van het “Titaan Collectief”dat bestaat uit vier kunstenaars. Zij exposeren samen tijdens deze kunstroute bij het clubgebouw van Scouting De Witte Wieven (tegenover de ingang Buitencentrum Ruighenrode).

 

 

Trudie de Koning

exposeert tijdens de kunstroute bij

Scoutinggroep De Witte Wieven

Vordenseweg 9

7241 RL Lochem

06 55176314

trudiedekoning@kpnmail.nl

www.trudiedekoning.nl

www.titaan-collectief.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *