Trudie de Koning


Trudie is Realistisch Fijnschilder en schildert voornamelijk stillevens en portretten van mens en dier. Haar schilderijen worden laagje voor laagje opgebouwd in olieverf. Zij gebruikt hierbij technieken die de oude meesters ook hanteerden. Zo maakt zij een perfect gelijkend, maar ook spannend schilderij, gefascineerd door het spel van licht en donker. Hierbij weet zij het karakter op het doek vast te leggen.

Trudie is in 1968 geboren en tekent en schildert al vanaf haar jeugd. Dit is haar grote passie, daarom is zij dagelijks de nodige uren achter de schildersezel te vinden.

Omdat ze de techniek achter dit oude ambacht wilde leren, heeft ze bij fijnschilderacademie “Art Partout” eerst een 3-jarige opleiding gevolgd. Inmiddels heeft ze ook de éénjarige specialisaties “portretschilderen” en  “stillevens” afgerond en volgt momenteel de Masterclass “dieren”.

Ook geeft Trudie zelf les bij “Art Partout” in Realistisch Fijnschilderen met olieverf. Het doet haar veel plezier om ook anderen de kunst “van de oude meesters” bij te brengen.

Trudie de Koning

exposeert tijdens de kunstroute in

De Gudulakerk

Markt

7241 AA Lochem

06 55176314

trudiedekoning@kpnmail.nl

www.trudiedekoning.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *