Ineke Keesom

 

 


 

De sculpturen van Ineke Keesom in hout, steen, brons en zilver zijn veelal geabstraheerde, organische vormen en vallen op door ronde, “gladde” vormen in combinatie met de grilligheid van het materiaal. Om dit doel te bereiken heeft zij na de stormen van begin dit jaar dankbaar gebruik kunnen maken van afgescheurde takken.

De beelden ontstaan intuïtief, waarbij mens en natuur inspiratiebronnen zijn. Enkele kleinere beeldhouwwerken heeft zij bewerkt tot prachtige, door haarzelf ingemalde, afgewerkte en gepatineerde bronzen beelden. Niet alleen het beeldhouwwerk, maar ook haar grafische vormgeving, (muur)schilderijen, fotografie, lessen en workshops geven blijk van de veelzijdigheid van Ineke.

Het lesgeven zit haar in het bloed. Als docent beeldende kunst en begeleider van creatieve processen weet zij met enthousiasme en deskundigheid elke cursist te begeleiden in het scheppend vermogen. Motto’s: onderzoeken, kijken, leren, samen, ervaren. genieten, ontdekken.

Dit jaar exposeert Ineke samen met nog vijf andere Almense kunstenaars, die deze dagen ook demonstraties geven van Raku-stoken, papier marmeren. schilderen en beeldhouwen.

 

 

Ineke Keesom

exposeert tijdens de kunstroute aan de

Molendijk 4a

7211 MB Eefde

06 18879323

www.inekekeesom.nl

info@inekekeesom.nl

 

NB Deze locatie is alleen bereikbaar via Almenseweg 25/27!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *