Els Breukelman-Bakker

 

 


 

Els voelt zich vooral een liefhebber van kunst. Kunst in al zijn vormen, bijvoorbeeld schilderen in acryl, druktechnieken, werken met steen, papier of houtskool.

Zelf vindt ze het proces van het maken net zo belangrijk als het resultaat. In dat proces van het zelf maken heeft ze les gehad van Thea Bargeman, Hank Schuurman, Marijke van Dijk en Rita Susebeek en Rudy Volbeda. Op dit moment maakt ze deel uit van het schilders collectief The Willow in Ruurlo, waar door gastdocenten les wordt gegeven en van het Deense Dames Kollektief. Zij exposeert tijdens deze kunstroute samen met de leden van het dit Lochemse collectief

 

 

Els Breukelman-Bakker

exposeert tijdens de kunstroute bij Woonlocatie Hoog Langen

Barchemseweg 85

7241 JC Lochem

06 81077921

elsbreukelman@kickmail.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *