Diana Wesseldijk

 


Diana woont in Laren Gld. Na een 3-jarige opleiding realistisch schilderen bij Art Partout in Deventer heeft Diana een eigen stijl kunnen ontwikkelen, zowel met olieverf als met acryl. Er zitten veel lagen op haar doeken, zodat je ook de onderlagen ziet. Paarden vindt zij zelf nog altijd fijn om te schilderen en dit thema heeft zij niet zomaar gekozen. Paarden fascineren haar enorm; zij ziet ze vooral graag in vrij bewegingen en geeft dat weer op groot doek. Voor haar is het belangrijk dat de schilderijen een bepaalde emotie oproepen.

Soms maakt zij een uitstapje naar wat anders. Kleine stillevens of een wapperend tafelkleed, waarbij ze de lichtinval en de sfeer belangrijk vindt.

 

 

Diana Wesseldijk

exposeert tijdens de kunstroute bij

De Moesgaard Verwolde

Jonker Emilelaan 5

7214 TL Laren

06 53997820

famwesseldijk@gmail.com

www.facebook/schilderijenvandiana

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *