Stoffel van den Hemel

 

 


Stoffel van den Hemel maakt voor haar schilderijen gebruik van verschillende materialen en technieken. Vaak werkt ze met een combinatie van acrylverf, inkt en pastel, soms op papier en soms op doek of paneel. Monoprint en collage vormen een belangrijk onderdeel van haar creaties.

Ze houdt van de vrijheid om te kunnen experimenteren. Meestal werkt ze zonder vooropgezet plan en laat ze zich, al experimenterend, leiden door compositie, kleur en textuur. Haar werken hebben veelal een kleurrijke en abstracte sfeer en bieden de kijker de vrijheid om voor zichzelf herkenbare beelden te ontdekken.

 

 

Stoffel van den Hemel

exposeert tijdens de kunstroute in eigen atelier

Gageldijk 2

7241 RJ Lochem

06 43587409

s.van.den.hemel@online.nl

www.stoffel.exto.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *