Ria Wittenberg


Ria Wittenberg heeft haar boerderij ingeruild voor in de stad wonen. Daar is ze aan haar tweede jaar bezig met een tuin aan de straat met veel bloemen en kleuren. Het schilderen is een “must” in haar leven. De bloemen in haar tuin zijn nog steeds een bron van inspiratie, in vorm, kleur en textuur. Haar schilderijen worden kleurrijk en origineel genoemd. Ze schrijft gedichten en fotografeert in de natuur als ze op haar fiets in de omgeving haar rondje maakt. Zij schrijft tuincolumns die op de site van Groei en Bloei staan. Haar schilderijen en ook nog enkele beelden in brons zijn te bekijken na een afspraak. Corona-proof en gericht op wat er gezien wil worden. Zij exposeert graag in eigen huis, zodat zij de hele collectie kan laten zien.

 

Ria Wittenberg

exposeert tijdens de kunstroute

Haverkamp 20

7242 AW Lochem

0573 421343

ria.wittenberg@gmail.com

www.kunstinlochem.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *