Kadohuis De Kassei

 

 


De Kassei is een kleurrijke en creatieve kadowinkel met atelier in het centrum van Lochem. Behalve handgemaakte keuken en kinderartikelen van stof, die we hier allemaal met de machine maken, verkopen we ook producten van keramiek, hout en zeep. Mooie bolvazen en schalen die stijlvol zijn en warme kleuren hebben. Qua kunst richten we ons ook op het maken van vrolijke papier-maché producten. Opvallend zijn de Dikke Dames en de gefantaseerde vogels die allemaal een kleurrijke uitstraling hebben. Ook de prachtige paspoppen zien er uitdagend uit.

We willen u ook graag de kunstwerken met Lutrador laten zien. Een nieuw product waar we trots op zijn. Lutrador is een vel van vlies waarop we werken met verf, borduurgaren, organza en allerlei kraaltjes, die dan tot een verrassend eindproduct komen. Het is de moeite waard om te komen kijken hoed we dit allemaal doen. Op locatie zullen enkele van onze medewerkers u uitleg kunnen geven en laten zien hoe hier wordt gewerkt.

 

 

Kadohuis De Kassei

Molenstraat 6

7241 AE Lochem

088 5754208

kassei@zozijn.nl

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *