Vincent Geels


In het atelier van Vincent Geels wordt haar nieuwste werk tentoongesteld. In Coronatijden ging haar passie voor de schilderkunst onverstoorbaar door. Zij nodigt u van harte uit om haar werk en de opgeruimde studio, waar het ontstaat, te bezoeken.

Haar creatieve pad voelt goed en dat is al ontstaan toen de eerste pandemie uitbrak. Haar passie, de schilderkunst, ging onverstoorbaar door, alleen en veilig. Zij heeft veel gewerkt in haar studio en het afsluiten van de buitenwereld heeft aan haar werk een nieuwe impuls gegeven. Zij is bewust bezig met zichzelf en haar gedachtes. Meer heeft zij niet nodig om alert te blijven en dat te schilderen of tekenen wat er in het leven voor haar toe doet.

Het voelt fijn om na haar Art2lifeAcademie2020 jaar haar nieuwe werk te mogen tonen. Dit werk is emotioneler en intensiever geworden. Ze durft meer risico┬┤s te nemen. Actie vraagt om reactie. Door met haar werk te praten, van rustig en bedeesd tot impulsief, worden nieuwe spontane aspecten zichtbaar. De kleurwaarden en ook het niet direct zichtbare tekenwerk worden op panelen en op grote canvas doelen abstract en in wisselende technieken vertoond.

Kleine panelen en abstracten zijn te zien in de studio. Er zijn wisselende technieken, waaronder transfers, collages en mixed media. Zij verheugt zich op een nieuwe jaar CVP Alumni 2021.

Graag wil zij u ontmoeten. Komt u rustig een kijkje nemen. Van klassiek tot modern!

Vincent Geels

exposeert tijdens de kunstroute in

Studio Vincent

Haitsma Mulierlaan 19

7241 GA Lochem

06 42105280

www.vincentgeels.exto.nl

www.diversitykunstcollectief.nl

geels.vincent@gmail.com

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *