Vincent Geels


Vincent  is een veelzijdig kunstenaar, dynamisch, spontaan en humoristisch. Ze heeft een grenzeloos gevoel voor vrijheid en handelt intuïtief. Ze wordt door innerlijke kracht gedreven. Haar veelzijdigheid en fantasievolle ideeën worden met passie op het doek getoverd. Ze gaat niet uit van een algemene regel. Haar werk is intens, melancholisch en emotioneel geladen. Haar atelier wordt intensief gebruikt en ook zie je haar regelmatig buiten, ze schildert graag in de vrij natuur. Zon, strand en water hebben ook duidelijk haar aandacht.

Een veel voorkomend thema is de vrouw in al haar facetten. Procesmatig werkt ze aan haar passie: mens en emotie. Onderzoek naar materiaal, vorm en inhoud. Deze ontstaan spelenderwijs, humoristisch en ondeugend. Dit keer echter ingetogen en sober, met een voor haar verrassende conclusie. Kleur schijnt niet meer het belangrijkste te zijn. Hoe ingetogener hoe intenser. De kunst van het weglaten.

Vincent nam deel aan tal tentoonstellingen in binnen- en buitenland. Zij volgde lessen bij:

Nieuwe Academie Utrecht, de Gooise Academie Laren, Fijnschilderacademie Art Partout Deventer, Filarski Academie.Schijndel en workshops bij Stephan Geisler Botrum. Ook is zij lid van het Kunstcollectief Diversity, Modelschilder- en tekengroep Lochem en Pictura Gelria.

 

 

Vincent Geels

exposeert tijdens de kunstroute in

Het Stadshuus

Markt 3

7241 AA Lochem

06 42105280

www.vincentgeels.exto.nl

www.diversitykunstcollectief.nl

geels.vincent@gmail.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *