Vincent Geels


Vincent  is een veelzijdig kunstenaar, dynamisch, spontaan en is niet bang om haar grenzeloze gevoel van vrijheid direct op het doek vast te leggen. Ze schildert op haar manier en doet meestal datgene waar oplossingen hier en daar nodig zijn. Zij gebruikt dus haar authentieke resultaat en bereikt zo de Wabi Sabi filosofie; “de schoonheid van de imperfectie”.

Kleurrijke taferelen en abstracte figuraties wisselen elkaar af. In series schildert ze regelmatig; 10 doeken worden achter elkaar gezet en het beeld vervolgt zijn weg op het volgende schilderij. Hierbij raakt ze in een flow. Zo tovert ze haar eigen wonderbaarlijke wereld. Het is een boeiend proces.

Graag wil zij u ontmoeten. Komt u rustig een kijkje nemen.

Van klassiek tot modern!

Vincent Geels

exposeert tijdens de kunstroute in

Het Stadshuus

Markt 3

7241 AA Lochem

06 42105280

www.vincentgeels.exto.nl

www.diversitykunstcollectief.nl

geels.vincent@gmail.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *