Vincent Geels


Vincent Geels (1948) is geboren in Alkmaar. Als klein meisje was ze al gefascineerd door lijnen, die ze dan ook op menige muur achterliet.

Haar beroepsleven deed haar als creatief therapeute in het ziekenhuis van Laren (NH) belanden, ze bezocht de Kunstnijverheidsschool, de Nieuwe Academie in Utrecht, de Gooise Academie, School voor Moderne Realisten, de Fijnschilder Academie en is nu druk met de Filarski Academie.

Ze bleek een veelzijdig en creatief talent en maakte zich in de loop der jaren vele technieken eigen. Omdat ze een beeldendenker is, ontstaat haar werk spelenderwijs. Het is serieus maar tegelijkertijd humoristisch. In haar gedrevenheid zoekt ze steeds naar nieuwe oplossingen.

 

 

Vincent Geels

Exposeert tijdens de kunstroute in ’t Stadshuus

Markt 3

&241 AA Lochem

06 42105280

www.vincentgeels.exto.nl

www.diversitykunstcollectief.nl

geels.vincent@gmail.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *