Elly van der Graaf


Bij Naturebyelly vinden we onze inspiratie in de natuur. Inspiratie ontstaat door rondkijken en je verwonderen. Een kerkje met een vreemd torentje wordt ineens een idee voor een ring. Een stukje hout op het strand wordt vertaald in een bijzondere hanger. De combinatie van wat de natuur ons geeft en een goed doordachte vormgeving levert bijzondere ontwerpen op.

Het ontwerp voor een sieraad begint vaak met de gedachte: “zou het niet mooi zijn als ….” Als we een ruwe amethist combineren met een geslepen amethist, of als we de onderkant van een steen in facet slijpen en de bovenkant polijsten, of als we een kwetsbare steen toch in een ontwerp willen verwerken. Hoe kan dat?

De mogelijkheid om oude familiesieraden te verwerken in een eenmalig ontwerp is een van de vele mogelijkheden die het atelier biedt.

 

 

Elly van der Graaf

exposeert tijdens de kunstroute bij

Landgoed Het Haveke

Zutphenseweg 113

7211 EC Eefde

06 46633370 of 0573 401825

naturebyelly@gmail.com

www.naturebyelly.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *