Elly van der Graaf


“Kunst in sieraden”, zei een verzamelaar onlangs over de sieraden van Naturebyelly. De vormgeving is, naast de draagbaarheid ons uitgangspunt. De uitvoering, met oog voor detail, is vaak in zilver. De kleur en eigentijdse uitstraling van zilver combineert mooi met veel natuurlijke stenen. Steeds op zoek naar nieuwe uitdagingen verwerken we ook unieke slijpsels uit eigen slijperij. Of een combinatie….

Bij Naturebyelly vinden we onze inspiratie in de natuur. Inspiratie ontstaat door rondkijken en je verwonderen. Een kerkje met een vreemd torentje wordt ineens een idee voor een ring. Een stukje hout op het strand wordt vertaald in een bijzondere hanger. De combinatie van wat de natuur ons geeft en een goed doordachte vormgeving levert bijzondere ontwerpen op.

De mogelijkheid om oude familiesieraden te verwerken in een eenmalig ontwerp is een van de vele mogelijkheden die het atelier biedt.

 

 

Elly van der Graaf

exposeert tijdens de kunstroute in de Orangerie van Huis Verwolde

Jonkheer Emilelaan 4

7245 TL Laren

06 46633370 of 0573 401825

naturebyelly@gmail.com

www.naturebyelly.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *