Rikie Dinkelman


 

Een aantal jaren geleden belandde Rikie toevallig op het atelier van Riëtte Rietman. In die inspirerende omgeving kreeg ze zomaar het gevoel dat ze zelf moest gaan schilderen. Riëtte bood haar aan op les te komen en zo gebeurde het dat ze van de ene dag op de andere aan het schilderen sloeg. Dat is nu bijna acht jaar geleden. Elke week kijkt ze er weer naar uit om naar het atelier te gaan en daar in de rust haar ideeën op het doek te brengen.

Ze voelt zich geen groot kunstenaar, maar het schilderen geeft haar veel voldoening.

 

 

Rikie Dinkelman

Exposeert tijdens de kunstroute in de Zwiepse Molen

Zwiepseweg 165

7241 PT Lochem

telefoon 06 30646657

ghdinkelman@gmail.com

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *