Galerie AfriKan


 

In Galerie AfriKan exposeert Nico van Kan zowel eigen werk als dat van gastkunstenaars uit Zimbabwe. Jaarlijks komen Afrikaanse beeldhouwers naar Harfsen om mede les te geven aan Nederlandse cursisten en Nico reist regelmatig naar Zimbabwe om nieuwe werken van zijn favoriete beeldhouwers te kunnen importeren. De locatie trekt jaarlijks veel bezoekers, niet in het minst omdat de kunstenaars ook zorgen voor muzikale omlijsting. Tijdens de kunstroute zal zowel zondag als maandag regelmatig weer een optreden plaatsvinden van Nico en zijn vrienden.

Dit jaar zet Nico vooral Tamuka Nanji in het zonnetje. Deze beeldhouwer mag trots zijn op een eigen huis, dat betekent dat hij een toekomst heeft opgebouwd voor zijn gezin. Hetgeen met name is gelukt vanwege zijn contacten in Korea, waar veel van zijn opdrachten vandaan kwamen.

 

Galerie AfriKan

Lochemseweg 145

7217 RD Harfsen

0573 432001 of 06 20034118

www.AfriKan.nl

AfriKan@planet.nl

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *