Marjan Nagtegaal


Schilderijen en aquarellen. Het thema landschap is er in de vorm van lege landschappen, een verlangen naar rust en ruimte. Na vele reizen in het midden oosten (de woestijn) en ruige gebieden in Schotland zijn deze ontstaan. Na ruimte in het landschap is zij nu bezig met structuur en ritme in het landschap (grassen, stenen en bodem). Daarnaast maakt zij portretten van vooral kinderen en geeft lessen in haar atelier. Marjan heeft de gedegen opleiding aan de Koninklijke Academie in Den Haag gevolgd en heeft na die tijd overal in binnen- en buitenland geƫxposeerd. Het werk is te zien op de website.

Marjan Nagtegaal

exposeert tijdens de kunstroute op

Groot Hietbrink

Lageweg 1a

7241 SK Lochem

06 37383296

nagtegaal.marjan@gmail.com

http://www.marjannagtegaal.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *