Marjan Nagtegaal

Marjan Nagtegaal (opleiding Koninklijke Academie te Den Haag) maakt zowel grote schilderijen met acryl, olieverf en monotype als aquarellen.

Het belangrijkste thema is het gedroomde en geabstraheerde landschap, waar ruimte en structuur het belangrijkste zijn. Veel woestijnen en lege landschappen ontstonden naar aanleiding van verblijf en reizen in het Midden Oosten. Niet precies de werkelijkheid, maar het gevoel van eindeloze ruimte. Nu ook de mooie landschappen dicht bij huis in de Achterhoek, zoals het Kienveen en de Velhorst. De bomen en grassen omarmen de vele vennetjes.

Kunst hoeft niet duur te zijn. In haar atelier zijn zeer grote schilderijen tot 150 x 120 cm echt voor in de woonkamer, maar ook kleinere aquarellen en schilderijen, die zeer geschikt zijn als kunstcadeautje; al vanaf € 25,=. Ook voor uitleen kunt u bij haar terecht.

Naast haar werk als beeldend kunstenaar geeft Marjan nog les bij het Kunstenhuis Zeist/De Bilt en in haar atelier in Lochem. Bij de kunstenaarswebsite Exto doet zij ballotage evenals bij de IWS (International Watercolor Society). Zij heeft vele tentoonstellingen gehad in heel het land en haar werk is vorig jaar nog te zien geweest in het Jopie Huisman Museum in Workum.

Marjan Nagtegaal

exposeert tijdens de kunstroute in eigen atelier

Lageweg 1a

7241 SK Lochem

06 37383296

http://www.marjannagtegaal.nl

http://www.kunstinzicht.nl

http://www.artolive.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *