Heidi Olde Scheper


Heidi schildert zowel realistische als abstracte schilderijen. In haar werk probeert zij mens en dier zo treffend mogelijk weer te geven. Daarbij gebruikt ze olieverf, acrylverf, of 3D materiaal. De doeken zijn groot, 90 x 100 cm. Soms verwerkt ze tule, kralen of dikke lagen verf om het werk een extra dimensie te geven. Ze werkt ook graag in opdracht, altijd in overleg met de opdrachtgever, om bijvoorbeeld een portret of iets passends bij je interieur te maken.

Heidi is geboren in 1964 te Enschede. Na de studie Duits en Aardrijkskunde in Utrecht was ze ruim 30 jaar werkzaam in het voortgezet onderwijs. Momenteel leeft zij zich nu creatief uit met schilderen en zet ze zich in voor duurzaamheid en vluchtelingen. 

Op afspraak bent u van harte welkom om haar werk te bekijken, uiteraard conform de geldende RIVMmaatregelen.   

Heidi Olde Scheper

exposeert tijdens de kunstroute  

Koedijk 21

7241 CL Lochem

06 44560939

heidi.oldescheper@xs4all.nl

heidioldescheper.exto.nl


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *