Pieter van de Pol

 

 


Beeldend kunstenaar Pieter van de Pol is afgestudeerd in de richting Vrije Kunst op de Kunstacademie in Arnhem. Daarna heeft hij het Beeldend Danstheater Telder in Arnhem opgericht samen met Paul Walta, en is daarvan tien jaar artistiek leider geweest.

De laatste tijd is hij onder andere bezig met de Sumi E onder de knie te krijgen. Hij probeert vanuit deze traditionele techniek en vorm een eigen interpretatie te geven. De eenvoud en het streven dat de lijnen en vlekken in een beweging op het papier komen vindt hij een interessant gegeven. Vaak werkt hij vanuit zijn intuïtie, omdat hij denkt dat je in je leven continu plaatsjes verzamelt.

 

 

Pieter van de Pol

exposeert tijdens de kunstroute in eigen atelier

Tobbert 4

7244 JR Barchem

06 55776788

 pietervandepol6@gmail.com

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *