Bert Koerts


Bert Koerts (1959) is geboren in Amen, maar woont en werkt al jaren in Eibergen. Hij noemt zich een autodidactische leek waar het de kunst betreft. Jaren geleden schafte hij een lasapparaat aan voor een praktische klus, maar in een opwelling maakte hij ook een kunstwerk. Daarna ging het van kwaad tot erger en, als uitgesproken “buitenmens” verbeeldt hij graag situaties uit de natuur, waarin mensen zich kunnen herkennen. Hij gebruikt uitsluitend materialen waar mensen afstand van hebben gedaan, meest schroot, wanhout en keukenspullen van rvs. Lekker “pruts’n met pruttel” en daar mensen mee verwonderen; heerlijk vindt hij dat!

 

Bert Koerts web-5748

Bert Koerts

exposeert tijdens de kunstroute bij Landgoed Het Haveke

Zutphenseweg 113

7211 EC Eefde

06 13567452

www.bertkoerts.nl

bertkoerts59@gmail.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *