Diny van der Lee


De sieraden van Diny tonen speelsheid en tegelijkertijd passie voor het werken met edelmetalen en combinaties diverse andere materialen. De ontwerpen zijn niet onder één noemer te vangen en zijn divers in uitwerking. De laatste jaren richt zij zich tevens op hergebruik van sieraden en materialen.

Bij voorkeur gebruikt zij hoogwaardige materialen: goud, zilver, parels, maar ook wel messing en roodkoper. Zelfs hout wordt in de sieraden verwerkt, zoals ebben- of olijfhout. Ook is de “oude liefde” weer terug met het verwerken van edelstenen en halfedelstenen. Ze slijpt af en toe weer een steentje.

Zij werkt in bescheiden mate in opdracht: daarnaast staat ze af en toe op een kunstmarkt en wordt regelmatig uitgenodigd voor kunstroutes en exposeert zij op diverse plaatsen.

Diny van der Lee

exposeert tijdens de kunstroute bij

Houten Kado & Zo

Lindenbergsdijk 5a

7245 PD Laren

06 13317849

e.lee247@upcmail.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *