Diny van der Lee


 

Inspiratie voor het maken van sieraden vind ik in vele dingen om mij heen. Het kan in de natuur zijn, voorwerpen die me aanspreken of iets wat iemand draagt en waarop ik voortborduren kan. De sieraden maak ik meestal in zilver en goud en daarin verwerk ik (edel)stenen, parels, hout en andere materialen.

Bij opdrachten krijg ik vaak de vraag iets nieuws te maken van oude sieraden, hetzij aangepast tot iets wat meer past in deze tijd of helemaal omgesmolten. Hergebruik draagt bij tot minder verspilling van kostbare materialen. En …. wat is nu leuker dan een mooi collier te hebben van oma’s oude tafelzilver?

 

1-IMG_1555

 

Diny van der Lee

exposeert tijdens de kunstroute bij Houten Kado & Zo

Lindenbergsdijk 5a

7245 PD Laren

06 13317849

e.lee@upcmail.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *