Rieky Lichtenberg


Het werken met titanium, het bedenken van ontwerpen, de zoektocht naar mogelijkheden en onmogelijkheden die het materiaal biedt, zijn voor Rieky een uitdaging om tot een sieraad te komen.

Het bijzondere aan titanium is dat het bewerkt kan worden door het te anodiseren. Tijdens het anodiseren ontstaan op het titanium verschillende kleuren, kleuren die doen denken aan olie op water. Ze houdt van eenvoudige vormen en van kleur, daarom ook haar voorkeur voor dit materiaal.

Daarnaast maakt zij deel uit van het Deense Dames Kollektief. De interesse van alle dames voor kunst en cultuur, samen zijn en samen werken, is hetgeen hen bindt. Daardoor komen zij vaak tot creaties in allerlei vormen en materiaal. Het werken met papier, textiel en vondsten hebben daarbij Rieky’s voorkeur.

Rieky Lichtenberg

exposeert tijdens de kunstroute bij

Woonlocatie Hoog Langen

Barchemseweg 84

7241 Lochem

06 10917006

trlichtenberg@gmail.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *