Rieky Lichtenberg


 

Mijn sieraden maak ik bij voorkeur van titanium. Ik ben enthousiast gemaakt voor dit materiaal tijdens een workshop bij Frank van Zwicht, sieradenontwerper in Diepenheim. Hij is de kunstenaar, ik de hobbyist.

Het bijzondere aan titanium is dat het bewerkt kan worden door het te anodiseren. Tijdens het anodiseren ontstaan op het titanium verschillende kleuren, kleuren die doen denken aan olie op water. Ik houd van eenvoudige vormen en van kleur, zie daar mijn voorkeur voor dit materiaal.

Daarnaast maak ik deel uit van het DDD collectief, dat tijdens deze kunstroute exposeert in Hoog Langen.

 

 

Rieky Lichtenberg

Exposeert tijdens de kunstroute Hoog Langen

Barchemseweg 85

7241 Lochem

06 10917006

trlichtenberg@gmail.com

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *