Rinus van Proosdij


 

Glas fascineert

Glas boeit

Glas leeft (bij de juiste lichtinval)

Glas is gewoon een prachtig product om mee te werken!

Glas-in-lood is een al eeuwenoude techniek, het werd destijds gemaakt omdat een raam uit één stuk glas nog niet te maken viel. Glas-in-lood leent zich uitstekend voor kunstzinnige uitvoeringen, met kleurrijke voorstellingen. Elk ontwerp is door Rinus te maken, altijd in samenspraak met u.

Ook geeft hij glas-in-lood cursussen, zowel voor beginners als voor gevorderden, in zijn atelier aan de Zutphenseweg. Veel van zijn cursisten hebben zich na het volgen ervan met enthousiasme op hun verdere ontwikkeling in glasbewerking gestort. Bent u ook nieuwsgierig geworden naar zijn werken, kom dan vooral kijken in het atelier; tijdens de kunstroute of na een telefonisch gemaakte afspraak.

 

IMG_0035 versmald

 

Rinus van Proosdij

Zutphenseweg 61

7241 KP Lochem

06 19410005 of 0573 254801

rvanproosdij@freeler.nl

1 gedachte over “Rinus van Proosdij

  1. Heeft u werk van u te koop op Terschelling in de vorm van schalen/ borden met de afbeelding van de Brandaris en de vorm van Terschelling?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *