Rinus van Proosdij


Glas fascineert

Glas boeit

Glas leeft (bij de juiste lichtinval)

Glas is gewoon een prachtig product om mee te werken!

Het werk van Rinus van Proosdij bestaat uit glas-in-lood en glasfusing. Glas-in-lood en glasfusing zijn al eeuwenoude technieken, maar door de huidige ovens en gereedschappen zijn we in staat er de meest mooie kunstobjecten mee te maken. Mede door de cursus Glas-in-lood zijn al veel mensen erg enthousiast hierover geworden, welke door mij gegeven wordt in mijn atelier aan de Zutphenseweg in Lochem.

Elk ontwerp is door Rinus te maken, altijd in samenspraak met u. Bent u ook nieuwsgierig geworden naar zijn werken, kom dan vooral kijken in het atelier; tijdens de kunstroute of na een telefonisch gemaakte afspraak.

IMG_0035 versmald

Rinus van Proosdij

Zutphenseweg 61

7241 KP Lochem

06 19410005 of 0573 254801

rvanproosdij@freeler.nl

1 gedachte over “Rinus van Proosdij

  1. Heeft u werk van u te koop op Terschelling in de vorm van schalen/ borden met de afbeelding van de Brandaris en de vorm van Terschelling?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *