Rinus van Proosdij


 

Glas fascineert

Glas boeit

Glas leeft (bij de juiste lichtinval)

Glas is gewoon een prachtig product om mee te werken!

Glas-in-lood en glasfusing zijn al eeuwenoude technieken, maar door de huidige ovens en gereedschappen zijn wij in staat er de meest mooie kunstobjecten mee te maken. Ik ben zowel beroepsmatig als kunstzinnig bezig met glas. Beroepsmatig vooral met glas-in-lood en als kunstenaar veelal met glas-fuse objecten. Enkele van mijn werken zijn ten toon gesteld in het stiltecentrum van de PI Zutphen.

Ook geef ik glas-in-lood cursussen, zowel voor beginners als voor gevorderden, in mijn atelier aan de Zutphenseweg. Veel van mijn cursisten hebben zich na het volgen ervan met enthousiasme op hun verdere ontwikkeling in glasbewerking gestort. Bent u ook nieuwsgierig geworden naar mijn werken, kom dan vooral kijken in mijn atelier; tijdens de kunstroute of na een telefonisch gemaakte afspraak.

 

IMG_0035 versmald

 

Rinus van Proosdij

Zutphenseweg 61

7241 KP Lochem

06 19410005 of 0573 254801

rvanproosdij@freeler.nl

1 gedachte over “Rinus van Proosdij

  1. Heeft u werk van u te koop op Terschelling in de vorm van schalen/ borden met de afbeelding van de Brandaris en de vorm van Terschelling?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *