Ida Kers-Kuipers

 

Ida is sinds haar pensionering, waarna zij in Lochem kwam wonen, als docent Creatieve Vorming in het onderwijs verder gegaan met haar passie: Grafiek. Vooral linosneden hebben haar voorkeur. Haar favoriete onderwerpen zijn: natuur (planten en landschappen) en mensen (mensen in de stad, op de vlucht).

De grafische technieken hebben nog steeds haar belangstelling, maar ook andere vaardigheden zoals etsen, sjabloneren en gemengde technieken vindt ze heerlijk om te doen. Dit jaar heeft ze de voorkeur gegeven aan kleur. Ook kostuumgeschiedenis heeft haar belangstelling.

In Hoog Langen kunt u haar vinden als een van de leden van het Deense Dames Kollectief.

 

Ida Kers-Kuipers

exposeert tijdens de kunstroute bij Zorglocatie Hoog Langen

Barchemseweg 85

7241 JC Lochem

025 421152 of 06 40129259

idaeisje@gmail.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *