Jose van ’t Hek-Hartman


De schilderijen van José zijn altijd kleurrijk, vrolijk, soms brutaal, soms verfijnd, maar nooit saai!

De onderwerpen zijn divers. Het begon met de natuur, zoals zij die zag gedurende haar tijd in Frankrijk. Dit komt onder meer tot uitdrukking in haar kleurrijke herten en andere dieren. Inmiddels zijn er veel andere onderwerpen die haar intrigeren, zoals o.a de bewegelijkheid van water. Dit kan zijn de waterlijn van een zeilboot, maar ook dreigende wolken in de lucht weerspiegelend  in het water. Kortom, er zijn veel onderwerpen die wachten om geschilderd te worden. Haar werk is ook te volgen op haar Facebook site of Instagram.

Facebook: Jose van ’t Hek-Hartman schilderijen.

Of via Instagram: www.instagram.com/josevanthek.

José van ’t Hek-Hartman

exposeert tijdens deze kunstroute in

Het Stadshuus

Markt 3

7241 AA Lochem

06 51700217

josevanthek@kpnmail.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *