Erica Arfman

 


Al jaren is haar grootste hobby beeldhouwen. Haar huis en tuin hebben zich gevuld met beelden. Hoofdzakelijk zijn het dieren, maar af en toe wordt het toch iets anders. De beelden zijn heel herkenbaar; het is heel moeilijk om de neiging te weerstaan om ze even te aaien. Tijdens de kunstroute vindt zij het altijd erg leuk om ze te laten zien aan iedereen die er belangstelling voor heeft.

Erica is beeldhouwer en gebruikt verschillende soorten steen, zoals albast, opaal of kobalt, die ieder een hele andere uitstraling aan het werk kunnen geven. Ze zijn voor binnen of voor buiten, afhankelijk van de steen waarvan ze zijn gemaakt.

Als zij een steen kiest heeft ze al wel een idee wat ze wil maken, maar het is altijd een verrassing als ze na vele uren werk het eindresultaat ziet. Ze zijn allemaal weer heel anders door de structuur en de kleur van de verschillende stenen.

Neem ter voorbereiding een kijkje op haar website! U bent van harte welkom op haar eigen locatie

 

Erica Arfman

Molendijk 20

7245 NE Laren

0573 251340

www.ericaarfman.exto.nl

e.arfman@kpnmail.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *