Ewout van Roon


Schoonheid in stille beweging. Gevonden in de natuur en bij mensen. Vol kleur, harmonie en klank. Beelden om van te genieten, tot jezelf te komen en bij weg te dromen. Dat is kenmerkend voor de videokunst van Ewout van Roon.

Zijn werk is te zien bij exposities in binnen- en buitenland, zoals in Bremen, VenetiĆ« en Bogota. Ook geeft Ewout videoconcerten met beelden op groot scherm tijdens live muziek. Zoals het videoconcert “De Klank van Water”met organist Gijs van Schoonhoven, dat in augustus jl. werd uitgevoerd in de Gudula Kerk in Lochem, georganiseerd door Gudula Cultureel. Het videoconcert Universe Suite werd ontwikkeld samen met de Tsjechische gitarist David Wurczel. Dit concert werd in 2017 enkele malen in Praag, Kutna Hora en VenetiĆ« uitgevoerd en in de Kapel op ’t Rijsselt in Eefde.

Ook maakt Ewout van Roon films over andere kunstenaars.

Tijdens de kunstroute zijn in Atelier “Aan de Berkel” naast individueel werk, ook kunstwerken te zien die samen met beeldend kunstenaar Ludewien Zweerus en fotograaf Janneke Aalbers zijn gemaakt.

 

Portretfoto Kunstroute Ewout van Roon

 

Ewout van Roon

exposeert tijdens de kunstroute in Atelier aan de Berkel

Hanzeweg 6

7241 CR Lochem

0575 511142 of 06 53985104

www.ewoutvanroon.nl

info@ewoutvanroon.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *