Renee van Elburg


Mijn naam is Renee van Elburg. Door vroeger in mijn kindertijd veel na te tekenen leerde ik heel gedetailleerd te kijken. Tijdens de lerarenopleiding Beeldende Kunst en Vormgeving volgde ik onder andere het vak keramiek en vond mijn passie. In 2014 was ik één van de twee ontwerpers van de kunsttunnel in Ruurlo. Ik werk op dit moment het meest met steengoed klei en oxides. Volgens zeggen kijken mijn beelden een beetje wereldvreemd en humoristisch uit hun ogen en komen ze tegelijkertijd kwetsbaar en toch krachtig over.

 

 

 

 

Renee van Elburg

Exposeert tijdens de kunstroute bij De Waltakke

Bolksbeekweg 7

7241 PH Lochem

06 48450286

atelierrenee@hotmail.com

www.facebook.com/atelier.renee.9

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *