Zoo-tex


Zoo-tex is een groep van negen textielkunstenaars: Bouwke Alsema, Liesbee Colombijn, Annelies de Graaf, Jo Huijsman, Carla Kamstra, Loes Klein Elhorst, Marga Lagrand, Erna de Ruiter en Inge Witvers. De naam Zoo-tex ontstond tijdens onze eerste inspiratiedag in Artis in 2007. Tijdens de 5 bijeenkomsten per jaar inspireren, motiveren en bekritiseren de kunstenaars elkaar. Soms wordt alleen het eindproduct (twee- of driedimensionaal) getoond en een andere keer is het proces met alle experimenten belangrijk.

Tijdens de kunstroute van Lochem in 2018 presenteert Zoo-tex zich met twee- en driedimensionaal werk in spannende technieken en materialen rond het thema ik zie, ik zie  … In het atelier bij Landgoedhotel Woodbrooke staan wij klaar om ons werk toe te lichten.

 

 

Zoo-tex

Exposeert tijdens de kunstroute in Landgoedhotel Woodbrooke

Woodbrookersweg 1

7244 RB Barchem

www.art-gifts.nl

annelies.ckc@gmail.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *