Modeltekenclub Lochem


DE MODELTEKENCLUB GAAT OOK DIT JAAR LIVE TEKENEN TIJDENS DE LOCHEMSE KUNSTROUTE

Na het succes van vorig jaar gaan wij weer “live” tekenen. Het podium staat klaar en iedereen is van harte uitgenodigd om onze gezamenlijke expositie te bezoeken of model te zitten voor de aanwezige tekenaars van onze modeltekenclub.

We toveren het pand aan de Markt 15, het voormalige Boek-in weer om tot Teken-In en tonen onze gezamenlijke werken.

Onze exposanten en tekenaars zijn: Thea Bargeman, Rita Susebeek, Vincent Geels, Hugo Pos, Anne Marie Reinders, Dolly Hoogendoorn, Caroline Wierenga, Bea Stegeman, Anke Mateman, Bertus Blom, Dini Willemsen, Hinrike de Bruyn, Marlies van Wijngaarden, Paul Fettelaar, Ton de Haas, en Helene Gandolfi.

 

Modeltekenclub Lochem

Exposeert gezamenlijk aan de Markt 15

7241 AA Lochem

06 40702159

 

1 gedachte over “Modeltekenclub Lochem

  1. Hoi,
    Ik zag de tekeningen van jullie modelteken club en was blij verrast.
    ik zal het even uitleggen ,mijn naam is Marjan Nagtegaal en op dit ogenblik woon ik nog in Bilthoven ,maar vanaf februari kom ik in Lochem wonen ,een hele overgang van de stad naar buiten wonen
    Op dit moment geef ik nog model en gemengde technieken bij het kunstenhuis in Bilthoven, maar aan het eind van het seizoen ga ik voor een groot deel met pensioen en zoek ook een club mensen die met elkaar model tekenen en schilderen ,niet om les te geven maar om zelf te tekenen en schilderen.Op mijn site staat een rubriek model en portret
    Zo te zien zijn jullie dat en mijn vraag luidt ,is het vol of hebben jullie nog plek ???????????, dat zou ik zo leuk vinden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *