Modeltekenclub Lochem


Dit jaar is ook de modeltekenclub weer van de partij tijdens de kunstroute 2020. De groep enthousiaste modeltekenaars toont niet alleen een grote hoeveelheid modeltekeningen die in het afgelopen jaar zijn gemaakt tijdens de wekelijkse modeltekenavonden, maar gaat ook weer mensen uit het publiek “live”tekenen. De snelle schetsen mogen voor een kleine donatie mee naar huis worden genomen.

Iedereen is van harte uitgenodigd om te komen kijken of model te zitten!

Onze groep bestaat uit: Thea Bargeman, Rita Susebeek, Vincent Geels, Hugo Pos, Anne Marie Reinders, Dolly Hoogendoorn, Caroline Wierenga, Bea Stegeman, Anke Mateman, Bertus Blom, Dini Willemsen, Hinrike de Bruyn, Marlies van Wijngaarden, Paul Fettelaar, Ton de Haas, en Helene Gandolfi.

Modeltekenclub Lochem

exposeert tijdens de kunstroute gezamenlijk in

Het Stadshuus

Markt 3

7241 AA Lochem

06 40702159 (groepsleider Gandolfi)

1 gedachte over “Modeltekenclub Lochem

  1. Hoi,
    Ik zag de tekeningen van jullie modelteken club en was blij verrast.
    ik zal het even uitleggen ,mijn naam is Marjan Nagtegaal en op dit ogenblik woon ik nog in Bilthoven ,maar vanaf februari kom ik in Lochem wonen ,een hele overgang van de stad naar buiten wonen
    Op dit moment geef ik nog model en gemengde technieken bij het kunstenhuis in Bilthoven, maar aan het eind van het seizoen ga ik voor een groot deel met pensioen en zoek ook een club mensen die met elkaar model tekenen en schilderen ,niet om les te geven maar om zelf te tekenen en schilderen.Op mijn site staat een rubriek model en portret
    Zo te zien zijn jullie dat en mijn vraag luidt ,is het vol of hebben jullie nog plek ???????????, dat zou ik zo leuk vinden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *